Open menu

Google Kenteken Adverteren:
uniek concept in de autobranche!

Adverteer uw actuele voorraad volledig automatisch in de Google zoekresultaten.

Bekijk de uitlegvideo
Beschikbaar in:

Google Adwords voor de automotive branche

Met Google Kenteken Adverteren bent u altijd op het juiste moment op de juiste plaats. Iemand die gericht zoekt op een merk of model voertuig, welke u te koop heeft, wordt de door ons geschreven Google Adwords advertentie getoond. Zo bereikt u altijd de potentiële koper!

Het adverteren via zoekmachines is nog steeds één van de meest effectieve en best renderende marketingtools, ook voor u als autobedrijf. U betaalt alleen wanneer er geklikt wordt op uw advertentie. Gezien we de opbouw van uw voertuigadvertentie zó specifiek maken zal alleen de echt geïnteresseerde de advertentie bekijken.

Hoe werkt het?
Een goed uitgevoerde Google Adwords campagne kan heel veel verkopen brengen. Het succesvol managen van Adwords is een vak apart. Ten eerste moet de campagne technisch goed zijn ingesteld, de juiste zoekwoorden geselecteerd. De zoekwoorden, advertenties en landingspagina’s moeten in volledige harmonie samenwerken richting dat ene doel: conversie.

Google Kenteken Adverteren neemt dit werk volledig uit handen. Onze specialisten monitoren dagelijks uw campagne en stellen bij waar nodig.

Binnen uw voorraadsysteem activeert u de optie Google Kenteken Adverteren. Vervolgens stort u een door u gewenst tegoed in uw account en selecteert u het bedrag dat u maximaal per dag wilt uitgeven.

Per voertuig wordt een unieke advertentie gemaakt met de gegevens zoals merk, model, bouwjaar en de prijs van het voertuig.

Directe koppeling met uw totale voorraad
Na een klik op de advertentie, landt uw potentiële koper op uw website en ziet hij direct het desbetreffende voertuig. Klikt uw potentiële koper het voertuig weg, dan ziet hij uw volledige aanbod. Op deze manier is uw volledige aanbod zichtbaar voor uw potentiële koper.

Door middel van een slimme koppeling met uw voorraad, zorgen wij ervoor dat alleen uw actuele voorraad onder de aandacht word gebracht.

Uw actuele voorraad
Model
Bouwjaar
Prijs
Kia Picanto 1.0 LX
2011
1795 EUR
Fiat Stilo 1.6-16V Racing
2010
7499 EUR
Fiat Punto 1.2 Dynamic
2008
1295 EUR
Weergave Google zoekresultaten
Kia Picanto 1.0 LX
Kia Picanto 1.0 LX voor €1795,-

Waarom Google Kentekenadverteren?

  • Google is hét startpunt voor een aankoopgerichte zoekopdracht
  • Kom gericht onder de aandacht bij uw potentiële kopers
  • Meer potentiële kopers naar uw website met gehele voorraad
  • Adverteer alleen met uw actuele voorraad
  • Prijswijzigingen automatisch doorgevoerd
  • Altijd goed zichtbaar, no cure no pay, vertoningen zijn gratis.